Cars (2006) Nederlands Films Kijken

Bliksem McQueen is een ambitieuze nieuweling in de racewereld die onderweg is naar de finale van de Pistons Cup in California. Wanneer hij onverwachts een omweg moet maken dor het slaperige Route 66 stadje: Radiator Springs, ontdekt hij dat het leven niet om de finishlijn gaat maar om de reis. Onderweg leert hij ongewone karakters kennen; Sally, een chique Porsche uit 2002, Doc Hudson (een Hudson Hornet uit 1951 met een mysterieus verleden) en Takel, een roestige maar betrouwbare sleepwagen. Zij helpen Bliksem McQueen te realiseren dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan prijzen, reputatie, roem en sponsors.

Productie : Pixar, Walt Disney Pictures
Regisseur : John Lasseter
Scenario : Dan Fogelman, Joe Ranft, John Lasseter, Kiel Murray, Phil Lorin, Jorgen Klubien.
Genres : Animatie, Avontuur, Komedie, Familie
Land : United States of America
Speelduur: 117 minuten
Acteurs: Owen Wilson (Lightning McQueen (voice)), Paul Newman (Doc Hudson (voice)), Bonnie Hunt (Sally Carrera (voice)), Larry the Cable Guy (Mater (voice)), Tony Shalhoub (Luigi (voice)), Cheech Marin (Ramone (voice)), Michael Wallis (Sheriff (voice)), George Carlin (Fillmore (voice)), Paul Dooley (Sarge (voice)),
Ondertitel: Nederlands, Frans, Italiaans, Duits, EngelsSommige commentatoren zeggen dat Cars is een goede film, hoewel sommige van hen zeggen dat Cars is een slechte film. Het is echter onmogelijk om te beoordelen goed of slecht voor, maar Cars zoeken.

Onthoud altijd niet te vertrouwen op de mening van Cars op het Internet, omdat de auteurs betaald om een reactie te schrijven. U schrijven, Cars is een goede film, maar het kan onthullen Cars is een slechte film. Cars Cars of streaming eenmaal, u deze film. Je moet ons vertrouwen.


Tags : Cars Films Gratis Kijken, Cars Films Online Kijken, Cars nederlandse films kijken, Cars Volledige Film in Nederlands, Cars Gratis Films Kijken Met Ondertiteling, Cars Film Gratis Downloaden

NU SPELEN FILMS